Supplementen


Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Gezonde voeding en voldoende beweging spelen hierbij een grote rol .

Omdat je soms iets extra nodig hebt, ben ik gaan zoeken naar vitamines en voedingssupplementen voor deze ondersteuning. Ik heb deze producten gevonden bij Vaud.


Waarom vitamines en voedingssupplementen?

Vitaminen en mineralen zijn belangrijk omdat deze ervoor zorgen dat het lichaam goed functioneert. Het zijn als het ware de oliën, die de machine (het lichaam) draaiende houden. Omdat ons lichaam de meeste mineralen en vitamines niet zelf kan aanmaken, zijn we soms genoodzaakt de natuur een handje te helpen.


Speciale formule

Wat de producten van Vaud uniek maakt is dat een groot deel van het assortiment Time Released is. Deze speciale formule zorgt ervoor dat het supplement geleidelijk aan het lichaam wordt afgegeven. Zo kan er een constante hoeveelheid vitamines en mineralen verspreid over de dag/nacht aan het bloed worden afgegeven.

 

Welke producten?

Vitamines om jouw weerstand te verhogen zoals vitamine C en D.
Wil je niet meerdere preparaten gebruiken, denk dan aan een multi-vitamine.

Voedingssupplementen voor dat extra steuntje in de rug.
Een kleine greep uit het assortiment:

Break
is een supplement dat gebruikt wordt om de opnamen van vetten in het lichaam te vermoeilijken door de werkzame stof chitosan, voornamelijk tijdens het eten van vetrijk voedsel. Dit supplement is een goede ondersteuning tijdens een dieet en je toch een etentje of bbq hebt.

Rhodiola-stress
is een voedingssupplement dat gebruikt wordt tijdens stressvolle situaties, zowel fysieke als emotionele stress.

Magnesium citraat
Het supplement heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Dit komt omdat magnesium zorgt voor het vrij maken van energie uit voeding. 

Menopauze
Het supplement Menopauze is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de overgang die te maken hebben met overgangsverschijnselen, zoals opvliegers.

Probioticum Health
is een voedingssupplement dat levende melkzuurbacteriën bevat. Deze bacteriën die van nature ook voorkomen in het menselijk lichaam, worden gebruikt om voedsel af te breken tot afzonderlijke vetten, eiwitten en koolhydraten.

Lactase support
Het supplement is een complete formule van enzymen geschikt voor de spijsvertering en bij goed te gebruiken bij een lactose-intolerantie. Het bevat een dosering van Ananas Extract, Papaya Extract, Betaine HCl en Digezyme®.

 

Wil je meer informatie, neem dan contact met mij op.

 

gezond fit voeding