Wie ben ik


Mijn naam is Esther Das, ik ben getrouwd en woon sinds 2000 in Bergeijk.  

Ik heb circa 20 jaar bij de Rabobank gewerkt in diverse functies. Het contact met klanten en ze goed kunnen begeleiden bij het nemen van financiële beslissingen was heerlijk om te doen. Echt iets voor iemand kunnen betekenen op belangrijke momenten.

Op een gegeven moment wilde ik minder in en met mijn hoofd werken en meer met mijn handen. Ik ben toen begonnen met een opleiding tot masseur.
Het was de bedoeling om dit als hobby te gaan doen, maar toen ik merkte dat je met een massage mensen echt kunt laten ontspannen en ze ook nog kunt helpen als ze klachten hebben, besloot ik om de vervolgopleiding tot therapeut te volgen.


Massagetherapeut

In juli 2021 heb ik mijn studie volledig afgerond en ik ben geaccrediteerd massagetherapeut. Tijdens de studie en daarna heb ik ook aanvullende massage trainingen gevolgd, waaronder Stoelmassage Practitioner, Stoelmassage Professional, Hoofd(pijn) massage, Cupping massage, Triggerpoint massage en Aromatherapie. Tevens heb ik de opleiding medische basiskennis met goed gevolg afgerond.

Het is zo mooi om te zien wat een massage kan doen voor iemand en het geeft mij erg veel positieve energie. Daarom heb ik het besluit genomen om per 1 januari 2020 te stoppen bij de Rabobank en mij volledig te concentreren op het masseren in mijn eigen praktijk Time for You.


Klachtgericht

Naast ontspanningsmassages en stoelmassages, kun je bij mij ook terecht voor klachtgerichte behandelingen. Denk aan rug- en nekklachten, maar ook lichamelijke klachten waarbij de mentale spanning vast is gaan zitten in jouw lichaam.


Ik ben geen arts en ik stel geen diagnoses. Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van jouw klacht of probleem. Ik heb een holistische kijk op jouw klacht of probleem. Ik ben er van overtuigd dat  je lichaam en geest niet los kunt zien van elkaar. Daarom zal ik tijdens de intake niet alleen aandacht besteden aan jouw fysieke klacht. 


Verder is mijn massagebehandeling gericht op het stimuleren van het zelf genezend vermogen van het lichaam en het herstellen van de energiebalans. Mijn behandelingen komen niet in de plaats van een reguliere behandeling, maar ze kunnen wel een aanvulling geven op de behandeling. Van te voren spreken we altijd door wat wel en niet kan.

 

Ik hoop je binnenkort te begroeten in mijn praktijk.