Behandelingen


Ontspanningsmassage

In ons drukke bestaan is ontspanning noodzakelijk om gezond en vitaal te blijven.  Veel van onze klachten en ziekteverschijnselen komen voort uit stress.
Een ontspanningsmassage draagt bij aan het verlagen van de stress en dat heeft weer invloed op het afvoeren van afvalstoffen uit je lichaam, het dalen van je bloeddruk en het verhogen van je immuniteit.

Samen met jou kijk ik naar een passende massage voor jou. Dit kan zijn een massage van het hele lichaam, maar ook een deelmassage van de rug, nek, schouders, het hoofd/gezicht, de benen, de voeten, de armen en de handen.
Net waar jij op dat moment behoefte aan hebt.


Klachtgerichte massage

Samen met jou ga ik op zoek naar het ontstaan van de klacht. Als we de oorzaak kunnen achterhalen, kunnen we ook werken aan de klacht.  Zodra we inzicht in de oorzaak hebben, maak ik een behandelplan wat ik met je bespreek en jij jouw akkoord kunt geven.

Als ik van mening ben dat ik niet de juiste persoon ben om jou te behandelen, zal ik dit aangeven en je doorsturen naar een collega therapeut.


Stoelmassage

Een stoelmassage is een massage die meestal wordt gegeven over de kleding heen. Het is een drukpuntmassage van de rug, schouders, nek hoofd, armen en handen.
Deze massage is uitermate geschikt voor mensen die veel op kantoor werken en tijdens het werk even een moment van ontspanning willen ervaren.