Reviews2023

Babette
5
januari 2023
“Ik werd hartelijk ontvangen en het was lekker warm binnen.
Tijdens de intake kreeg ik goede uitleg en werd ik op mijn gemak gesteld.
Ik ging ontspannen en met energie weer naar huis”
Manon
5
januari 2023
“Het is altijd makkelijk om te ontspannen bij Esther, geweldige massages!”
Bas
5
januari 2023
“Super fijne massage. Zeer prettig en professioneel en met 100% aandacht voor de pijnpunten :-)”

Reviews 2022

Angelina
5
december 2022
“Heerlijke ontspanningsmassage en tevens stevige massage voor de spieren.
Een aangenaam warme salon”
Jeanine
5
december 2022
“Esther heeft er voor gezorgd dat ik geen pijn meer heb.
De massages zijn nu vooral ontspannend. Ze stelt je direct op je gemak en voelt aan of ze wel of niet moet praten. Ik ben heel blij met haar”
Marloes
5
november 2022
“Esther zorgt er echt voor dat alles weer lekker los zit.
Ook voel ik me heel erg op mijn gemak waardoor ik lekker kan ontspannen.”
Edo
5
november 2022
“”
Lin
5
oktober 2022
“”
Saskia
5
september 2022
“Erg fijne ontspanningsmassage. Esther luistert goed naar wat je zelf aangeeft.”
A.J.A.
4
september 2022
“Het was heel prettig om een keer een ontspanningsmassage te ervaren. Het was voor mij de eerste keer, maar voelde meteen vertrouwd. Na de behandeling was ik nog helemaal loom en heb er thuis een slaapje aan vastgeplakt. Zeker voor herhaling vatbaar.”
Esther
5
juli 2022
“Even heerlijk kunnen genieten en ontspannen”
Brendy
5
juni 2022
“Ik heb een heerlijke massage gehad en Esther is een lieverd. Massage was te kort, dus de volgende keer lekker lang geboekt.”
Wies
5
juni 2022
“Het was heel relaxed en ik voelde me gelijk thuis. Ik heb er echt van genoten!”
Karin
5
mei 2022
“Heerlijke behandeling, vriendelijke dame, kortom TOP ! Voor herhaling vatbaar !”
Irma
5
april 2022
“Wat een heerlijke ontspannende massage! Bedankt daarvoor!”
Maaike
5
februari 2022
“Aanrader! Wat heb ik genoten van de massage bij Time for You door Esther. Er hangt een hele fijne, rustgevende sfeer in deze mooie salon. En Esther nam alle tijd bij de intake. Vervolgens vertelde ze precies wat ze ging doen. Voor herhaling vatbaar!”
Linda
5
februari 2022
“Erg fijn,relaxt,ontspannen en in een veilige omgeving”
Anja
5
januari 2022
“Gisterenavond een heerlijke ontspannende, ontstressende massage gehad bij de massagepraktijk van Esther Das in Bergeijk. Waar een massage meestal stopt (rug, nek en schouders) gaat Esther nog verder. Hoofdhuid, hals en borst als afsluiting, echt genoten. Esther geeft een stevige en gelijktijdig een zachte massage. Ik kon mij echt volledig ontspannen . Echt een aanrader!”

Reviews  2021

Babette
4
december 2021
“Na de afspraak was ik helemaal ontspannen. Ook mijn spieren zijn lang los gebleven. Ik kom graag nog eens terug!”
Anne Marie
4
december 2021
“”
Marleen
5
november 2021
“Na een massage bij Esther voel ik me heerlijk ontspannen. Ze weet spanning in mijn lichaam feilloos op te sporen en aan te pakken. Echter altijd op een aangename manier. Je voelt je helemaal op je gemak bij Esther.”
Inge
5
november 2021
“Heerlijk ontspannen, goede balans tussen druk uitoefenen en los masseren, ontzettend fijn.”
Angelique
5
november 2021
“”
Marloes
5
november 2021
“Helemaal top.
Fijne ontspannende massage van een lieve en begripvolle vrouw. Ondertussen fijne gesprekken voeren of even stil zijn en genieten.”
May
5
november 2021
“Super Super fijn”
Edo
5
november 2021
“”
Paola
5
november 2021
“”
Lilian
5
november 2021
“Gewoon weer een super massage gehad”